El løbehjul, cykler og skateboard trender

El løbehjul, cykler og skateboard trender

Et nyt, grønt transportmiddel er landet i Aarhus, konceptet som efterhånden er verdensomspændende og som har storhittet i andre Skandinaviske byer som Oslo, er for alvor slået igennem i Danmarks uofficielle hovedstad Aarhus. Torsdag d. 25 April rullede intet mindre end 150 el-løbehjul ud i Aarhus’ gader som gør det muligt at tage et elektrisk deleløbehjul rundt i byen efter et klik i VOI’s app.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Aarhus Kommune. De har været meget fremadsynede i deres tilgang til et nyt og miljøvenligt transportmiddel, der nu bliver en del af byen. Vi har glædet os meget til at lancere, og vi håber, at aarhusianerne vil tage godt imod os.

Eric André, landechef hos VOI

Men det er ikke kun de elektriske løbehjul som storhitter i Danmark, trenden har spredt sig til elektriske skateboards og el-cykler, hvor salget af disse også er eksploderet efter trenden med de sjove el-løbehjul. Med den nye mulighed for at afprøve et elløbehjul igennem VOI, får man på en billig måde afprøvet de ellers lidt “dyre” legetøjer eller transportmidler, som de færreste nok ville investerer i på grund af frygt for om det falder i ens smag.